poster

Škola kuhanja: Rižoto s kozicama

Škola kuhanja (2016)

Cocinando | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 11

SINOPSIS

U jedanaestoj epizodi "Škole kuhanja", kuharica amaterka i doktorica veterinarske medicine Andreja Čakija iz Zagreba priprema rižoto s kozicama. Osim savjeta za odabir najpogodnijeg tipa riže za pripremu rižota, Andreja će naglasiti i pravilan proces pripreme rižota, od tostiranja do načina podlijevanja. Ovi savjeti doprinijet će da rižoti budu kremasti. U jednoj od sljedećih epizoda kuhari amateri pokazat će kako se pravilno čiste kozice i što učiniti s nejestivim dijelovima.
Produkcija: Production Group d.o.o. za Gastronomade

Presentador: Vlatka Pokos

Imágenes

Škola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicamaŠkola kuhanja: Rižoto s kozicama

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.