poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2016)

Talk-show | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 10

EPISODIO: 1 - lifestyle emisija

SINOPSIS

Emisija o interijerima, koju uspješno vodi i uređuje dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, kreće s desetom sezonom emitiranja na RTL-u, što samo potvrđuje njenu kvalitetu.
Jubilarna sezona počinje 9. listopada 2016. godine i donosi inspirativna rješenja za opremanje svih prostorija doma, od spavaćih i dnevnih soba, pa sve do zahtjevnijih prostorija poput kupaonica i kuhinja. Osim toga, emisija i u ovoj sezoni priprema odlične uradi-sam tutoriale koje je publika odlično prihvatila. Ljubitelji vlastoručne izrade tako će naučiti izraditi dekorativne vaze, dječji stol, pa čak i tepih.
Poznavatelji arhitektonske scene zasigurno će uživati u projektima renomirane austrijske arhitektice Marion Wicher, zaviriti u neke od najljepših kuća u Istri, ali i zagrebačke stanove za najam koji posljednjih godina postaju pravi poligon za istraživanje granica arhitektonske i dizajnerske mašte.
Osim emisije, Mirjana trenutno priprema i novu knjigu, ali i proširuje liniju proizvoda za dom pa nas ove jeseni očekuju nove mirisne svijeće, prekrivači, posteljina, kućni ogrtači i još mnogo toga.

DURACIóN: 30 min

Imágenes

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • Forum

    image
  • Πάμε Δανάη!

    image
  • NASA in Silicon Valley Live

    image
    NASA in Silicon Valley Live is a talk show that features conversations with scientists, researchers, engineers and all-around cool people who work at NASA to push...
  • Fareed Zakaria GPS (2008)

    image
    Fareed Zakaria discute asuntos internacionales y eventos mundiales con autoridades gubernamentales de todo el mundo y otros formadores de opinión.
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.