poster

Hrvatska moj izbor: Olga i Martin

Hrvatska, moj izbor

Documental | Croacia
Guionista: Nana Šojlev

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 1

SINOPSIS

Serija dokumentarnih emisija Hrvatska, moj izbor predstavit će iseljenike - povratnike, ali i strance koji su upravo Hrvatsku odabrali kao mjesto za život. Među njima su poduzetnici, odvjetnici, znanstvenici, umjetnici i novinari, koji otvoreno i iskreno progovaraju o tome što ih tišti, a što veseli.
Većina njih ima iskustvo života u drugim zemljama, pa nam njihovo viđenje Hrvatske donosi novu perspektivu, koje sami često nismo svjesni.
1. emisija:
U prvoj emisiji serije Hrvatska, moj izbor gledatelji će upoznati Davida Reya iz Bolivije i Damiana Bazana Mamića iz Argentine, dvojicu dugogodišnjih suradnika međunarodnoga radijskog programa HRT - Glas Hrvatske u programu na španjolskome jeziku. Doznat će što je Davida Reya kao stranca rođenoga u prašumi Amazone dovelo u Hrvatsku prije dvadesetak godina i kako je upravo ovdje, nakon mnogih putovanja svijetom, pronašao mjesto za život. Damian Bazan Mamić potomak je Hrvata iz Cordobe. Bio je polaznik Croaticuma u želji da nauči hrvatski jezik, a potom se zaljubio u zemlju svojih predaka.
Hrvatska, moj izbor (kao i emisija Otkrivamo Hrvatsku) multimedijski je projekt, koji će se, uz HTV4, emitirati i na međunarodnome radijskom programu HRT - Glas Hrvatske, mrežnoj stranici Hrvatske radiotelevizije www.hrt.hr te putem multimedijske platforme HRTi.
Snimatelj: Mario Britvić
Majstori rasvjete: Gordan Abramović i Kristijan Golub
Tonski snimatelji: Krunoslav Ljubanović i Boris Harmić

Imágenes

Hrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i MartinHrvatska moj izbor: Olga i Martin

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Suisse en scène

    image
  • Joyas sobre ruedas (2003)

    image
    The hosts team up to find and flip serviceable used classic cars. Mike scours the Internet and local trade rags for bargain-priced modern classics needing...
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.