poster

Maklowicz na proputovanju: Ekvador Quito

COOKING TRIPS BY ROBERT MAKLOWICZ/PODROZE KULINARNE ROBERTA MAKLOWICZA (2011)


Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 2

EPISODIO: 3

SINOPSIS

U ovom nastavku poznati kulinarski kritičar počinje svoje putovanje po Ekvadoru. Posjet zemlji počinje u glavnom gradu Quitu, koji je jedan od najstarijih gradova na kontinentu i jedan od gradova s najvišom nadmorskom visinom na svijetu. Roberta Makłowicza ne zanima samo kulturna baština i umjetnost iz razdoblja španjolskih konkvistadora, on također analizira grad kroz svoju potragu za lokalnim voćem i povrćem, posjećuje samouslužnu ribarnicu, gosti se desertima u tradicionalnoj slastičarnici i pleše salsu u disko klubu te čak dijeli bogat objed s gradonačelnikom Quita.
Odabrala: Mira Vočinkić

Imágenes

Maklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador QuitoMaklowicz na proputovanju: Ekvador Quito

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.