poster

Seoska gozba

Seoska gozba (2014)

Cocinando | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 2

EPISODIO: 1

SINOPSIS

Vrijedne domaćice s malih obiteljskih gospodarstava, junakinje prve sezone - Marijana Bićanić iz Dabra, Suzana Grgić iz Sesveta, Tihana Veselić iz Topolovca, Tatjana Novačić iz Popovca, Hilda Demerac iz Nove Rače, Davorka Šajina iz Pazina i Miranda Paić iz Skradina - sastale su se u Zagrebu, i ponaosob nam ispričale što se sve u njihovima životima promijenilo nakon sudjelovanja u projektu, te koliko je naša emisija učinila na popularizaciji života i rada na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. A da ovaj put sve one uživaju u vrhunskoj hrani, pobrinuo se Tomislav Škunca - Škuf, renomirani hrvatski chef, koji je našim gošćama pripremio pravu gozbu, na način da je, po svom izboru, reinterpretirao neke od recepata koje smo vidjeli u prvoj sezoni Seoske gozbe.

Originalna glazba: Duško Šegvić
Animirana špica: Fabrika, Sarajevo
Scenarij: Nebojša Taraba i Miodrag Sila
Režija: Zoran Happ
Snimatelji: Jasenko Rasol, Robert Krivec i Branimir Hainš
Urednica: Jasna Ceković

Imágenes

Seoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozbaSeoska gozba

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.