poster

Licem u lice: Mandela i De Klerk - Neprijatelji u borbi za mir

FACE TO FACE (2014)

Documental | Francia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 4

SINOPSIS

Bi li Nelson Mandela postao velikan bez Frederika de Klerka? I obrnuto? To je pitanje i više nego značajno ako se u obzir uzmu razmjeri povezanosti sudbina prvog južnoafričkog crnog predsjednika i posljednjeg vođe apartheida.
Od oslobođenja vođe afričkog nacionalnog kongresa 1990. do njegova izbora za predsjednika 1994., a i poslije, dva neprijatelja vodila su gorku bitku u kontekstu užasnog nasilja u kojem je stradalo 14.000 ljudi. Kroz nepopustljive pregovore te političke i osobne sukobe ovaj nas film vodi u srce dvoboja koji je dokrajčio najodvratniji politički režim na planetu.

Režija: Julen Hamelin
Produkcija: Arnaud Hamelin

Imágenes

Licem u lice: Mandela i De Klerk - Neprijatelji u borbi za mirLicem u lice: Mandela i De Klerk - Neprijatelji u borbi za mirLicem u lice: Mandela i De Klerk - Neprijatelji u borbi za mirLicem u lice: Mandela i De Klerk - Neprijatelji u borbi za mirLicem u lice: Mandela i De Klerk - Neprijatelji u borbi za mirLicem u lice: Mandela i De Klerk - Neprijatelji u borbi za mirLicem u lice: Mandela i De Klerk - Neprijatelji u borbi za mirLicem u lice: Mandela i De Klerk - Neprijatelji u borbi za mirLicem u lice: Mandela i De Klerk - Neprijatelji u borbi za mir

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • Zaginione - odnalezione

    image
  • Construcciones al límite (2014)

    image
    Adventurers and their teams battle Mother Nature to build unique homes in remote areas. From Montana to the North Pole, from yurts to log cabins to Earthships,...
  • Une brique dans le ventre

    image
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.