poster

Licem u lice: Chanel i Schiaparelli - crno i ružičasto

FACE TO FACE (2014)

Documental | Francia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 1

SINOPSIS

Najveće ime ženske mode? Gabrielle Chanel. Danas se to čini očitim, no nije uvijek bilo tako. Od kraja 1920-ih njezina dominacija žestoko se dovodila u pitanje. Druga dizajnerica, jednako slavna i obožavana, pobijala je naslov "kraljice visoke mode" od Pariza do Hollywooda... Njezino ime? Elsa Schiaparelli. Stilovi su im bili potpuno različiti, a klijentela identična. Iz tog je paradoksa niknulo najžešće suparništvo u povijesti visoke mode, nadmetanje iz kojeg su proizašle najvažnije inovacije u tom polju.

U ovom se filmu Marisa Berenson, Schiaparellina unuka, i Claude Delay, blizak Chanelin prijatelj, prisjećaju života i suparništva dviju velikih predvodnica ženske emancipacije. I drugi stručnjaci pružili su pronicava stajališta: stručno oko glavnog urednika Harper's Bazaara iz Londona i značajan suvremeni vizionar Karl Lagerfeld.

Imágenes

Licem u lice: Chanel i Schiaparelli - crno i ružičastoLicem u lice: Chanel i Schiaparelli - crno i ružičastoLicem u lice: Chanel i Schiaparelli - crno i ružičastoLicem u lice: Chanel i Schiaparelli - crno i ružičastoLicem u lice: Chanel i Schiaparelli - crno i ružičastoLicem u lice: Chanel i Schiaparelli - crno i ružičastoLicem u lice: Chanel i Schiaparelli - crno i ružičastoLicem u lice: Chanel i Schiaparelli - crno i ružičastoLicem u lice: Chanel i Schiaparelli - crno i ružičasto

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.