poster

Mijenjam ženu: dokumentarna sapunica

FRAUENTAUSCH (2005)

Documental | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 7/10
(3 votos)

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 12 - dokumentarna sapunica

SINOPSIS

U 12. epizodi pogledajte kako se modna dizajnerica iz Zagreba, Tatjana (42), snašla u seoskoj slavonskoj obitelji daleko od uobičajenog luksuza, gdje je ključeve svog Jaguara morala zamijeniti onima od traktora.
U zagrebačku obitelj došla je domaćica, Ruža (43), iz Ivankova kojoj uobičajeni dan prolazi u brizi i poslu oko petero djece: Ivana (18), Željka (17), Antonija (14), Ane (9) i Ilije (5), zatim obrađivanju zemlje, hranjenju mnogobrojnih domaćih životinja te uzgoju duhana.
Dolazak u osjetno skromnije kućanstvo kao i poruke koje su upućivale na puno posla i zadataka šokirale su Tatjanu, a mračne staje i radno odijelo natjerale su je u plač nakon čega je spas potražila u toploj kuhinji.
Situaciju je spasila mnogobrojna slavonska obitelj, predvođena tatom Ivom (46), kojoj se gospođa iz grada svidjela na prvi pogled, pa je takva topla dobrodošlica obradovala i raspoložila zamjensku ženu.
Ruža nije imala problema s privikavanjem na luksuz, obilje i besposličarenje. Početnu zbunjenost novim okružjem ubrzo je zamijenilo oduševljenje novim domom. Zagrebačka obitelj - suprug Bruno (43) te djeca Tea (16) i Denis (15) upoznali su Ružu sa svim prednostima koje pruža život u velegradu, ali ono što joj nisu mogli pružiti, a što je Slavonki najviše nedostajalo, topla je kuća puna djece i redovite posjete susjeda.
Drugačiji problemi, zadaci, novine i izazovi postali su nova svakodnevnica Ruže i Tatjane, a kako su se u njima snašle, vidjet ćete u novoj "Mijenjam ženu".

DURACIóN: 60 min

Imágenes

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • Lo IneXplicable (2019)

    image
    The show will explore the facts behind the world's most fascinating, strange and inexplicable mysteries.
  • Control de fronteras: España (2016)

    image
    Follows the offers of the Security and Customs Services at the borders of Spain, which are under the constant threat from drugs, weapons, and suspected terrorists.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Fashion Destination

    image
    A glamorous & entertaining journey into some of the world's exotic and fashionable destinations, with access to some of the best and hottest events, beautiful...
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.