poster

Seoska gozba: Vukovar

Seoska gozba (2014)

Cocinando | Croacia
Guionista: Zoran Happ

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 10/10

TEMPORADA: 2

EPISODIO: 3

SINOPSIS

U ovoj epizodi Seoske gozbe idemo u posjet Mirjani Milanković, na OPG-u Milanković, u herojskom Vukovaru. Mirjana i cijela njezina obitelj, po povratku u Vukovar nakon rata, hrabro su se uhvatili posla i od malog obiteljskog vinograda s vremenom stvorili respektabilnu vinariju koja proizvodi vrhunsko ekološko vino.
Mirjana je svojim gošćama pripremila meni koji u sebi objedinjuje slavonsku tradiciju, ali i unosi dašak novog vremena: za predjelo je složila roladu od špinata s kulenom, glavno jelo su sarmice u vinovoj lozi, a za desert je pripremila ledeni vjetar na svoj način.
A kako su se ostale sudionice provele u vožnji čamcem po Dunavu, kakav se pogled pruža s legendarnog vukovarskog vodotornja, kako im se svidio kruh s masti i mljevenom paprikom na tradicionalnom slavonskom dočeku, doznajte u Seoskoj gozbi.

Originalna glazba: Duško Šegvić
Animirana špica: Fabrika, Sarajevo

Imágenes

Seoska gozba: VukovarSeoska gozba: VukovarSeoska gozba: VukovarSeoska gozba: VukovarSeoska gozba: VukovarSeoska gozba: VukovarSeoska gozba: VukovarSeoska gozba: VukovarSeoska gozba: VukovarSeoska gozba: VukovarSeoska gozba: Vukovar

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.