poster

Mijenjam ženu: zabavno-dokumentarna emisija

FRAUENTAUSCH (2005)

Documental | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 10/10

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 4 - zabavno-dokumentarna emisija

SINOPSIS

Anica, nezaposlena ekonomistica iz situirane obitelji u zagrebačkom predgrađu isprobat će čari života u malome mjestu Brod Moravice u Gorskom kotaru. Emisija "Mijenjam ženu" omogućit će joj da proživi 10 dana na siromašnom seoskom imanju mame Draženke.
Anica živi u Sesvetama sa svojim mužem, arogantnim vatrogascom Marijanom i dvije kćeri - Andreom i Laurom.
Prema Aničinim riječima najčešće razmirice u njezinoj obitelji vrte se oko novca, što joj posebno smeta jer ju je višegodišnja uzaludna potraga za poslom stavila u financijsku ovisnost o mužu. Draženka novcu pristupa mnogo ležernije, a ljubav i razumijevanje smatra receptom za sretan život. Nažalost, i jedno i drugo joj je često nedostajalo, ali ističe kako se i njoj napokon nasmiješila sreća kad je preko oglasa u novinama upoznala sadašnjeg supruga Davora s kojim ima i sina Gorana. Draženka je zadovoljna kako se njezin povučeni, ali na trenutke i nagao suprug odnosi prema djeci, a posebno prema njena dva sina iz prethodnih veza: Mariu i Vedranu.
Boravak u zamjenskim obiteljima objema je ženama pružio niz novih iskustava. Anica se iskazala u muženju koza, dok joj čuvanje svinja baš i nije išlo od ruke. Draženki je zamjenski suprug omogućio da iskusi posao vatrogasca, a nakon 10 dana u obitelji Brozović, ni na trbušni ples više ne gleda istim očima.
Zabava i nove, neobične situacije samo su dio onoga što su Anica i Draženka proživjele u novim obiteljima, a koliko je ova zamjena promijenila obje žene i njihov pogled na vlastitu obitelj saznat ćemo u emisiji.

DURACIóN: 60 min

Imágenes

Mijenjam ženuMijenjam ženu

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • Curiosidades de la Tierra (2015)

    image
    Scientist explore some of Earth's phenomenons.
  • Lo IneXplicable (2019)

    image
    The show will explore the facts behind the world's most fascinating, strange and inexplicable mysteries.
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • 13h15 le samedi (2007)

    image
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.