poster

Najveći hrvatski misteriji: talk show

Najveći hrvatski misteriji (2009)

Espectáculo | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 1/10
(2 votos)

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 3 - talk show

SINOPSIS

Premda nam je domovina pravo vrelo jazova i jalova, većina će se složiti u jednom: Rene Bitorajac je baš pravi frajer. Potvrđuju to njegovi bicepsi i tetovaže te činjenica da uvijek igra frajere, bilo da se radi o performansu ili TV vinjeti. No kako su stanovnici RH sumnjičav živalj, plus - ništa im nije sveto, i ovu je životnu istinu počeo nagrizati crv sumnje: što ako Rene samo glumi frajera? Misterij svakako prezahtjevan za stručnjake raznih profila, ali ne i za heroje NHM-a, koji će Renea podvrgnuti sofisticiranim testosteronskim testovima. Ispijanje ostataka u birtiji, nogometni duel s čovjekom i njegovim najboljim prijateljem, vratolomna šetnja pinčeva po špici - samo su neki od testova koji će potvrditi Reneov frajerski status ili će se isti srušiti kao kula od mađarica.

Actores
Autor: Robert Knjaz
DURACIóN: 60 min

Imágenes

Najveći hrvatski misterijiNajveći hrvatski misterijiNajveći hrvatski misterijiNajveći hrvatski misteriji

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • ApropoTV (2005)

    image
  • Equipo Danger (2020)

    image
    Captain Man has a new crew of superhero sidekicks - Danger Force. Captain Man and Schwoz create a fake school to train the kids to harness their uncontrollable...
  • NASA in Silicon Valley Live

    image
    NASA in Silicon Valley Live is a talk show that features conversations with scientists, researchers, engineers and all-around cool people who work at NASA to push...
  • Fareed Zakaria GPS (2008)

    image
    Fareed Zakaria discute asuntos internacionales y eventos mundiales con autoridades gubernamentales de todo el mundo y otros formadores de opinión.
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.