poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 113

SINOPSIS

Matacán kaže Olegariju da se Sergio i Malena poznaju otprije njegova dolaska na imanje. Olegario se sukobi sa Sergiom i zamoli ga da mu objasni to poznanstvo s njegovom ženom. Sergio se uspije izvući iz situacije, ali Olegario nije baš uvjeren u njegovu priču. Sergio kaže Maleni što mu se dogodilo, a ona je očajna jer je pod pritiskom zbog Aljurea. Zamoli Sergija da sve niječe. Aljure kaže Fabioli da je Malena nekada bila striptizeta i da je imala svoje mušterije. Fabiola želi provjeriti tu informaciju. Malena zamoli Aljurea da joj vrati ogrlicu jer ju je Olegario zamolio da je nosi na dan vjenčanja Sergija i Fabiole. Aljure to odbija učiniti i traži novac. Dok se Aljure pakira, netko dolazi i upire pištolj u njega. Matacán sazna od Miriam informacije o njezinoj prošlosti i ona mu kaže i o Maleninoj prošlosti. Corina zamoli Rodriga da joj dopusti da pregleda u laboratoriju Olegariov pribor za osobnu higijenu. Ona se pobrine da sama obavi analizu predmeta i zaključi da je zubna pasta zatrovana.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.