poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 95

SINOPSIS

Nakon razgovora s Rodrigom, Dinorah ne sumnja u to da je Marta žena s kojom je bio i odlazi k njoj u hotel da joj predbaci što im se umiješala u vezu. Marta ne razumije otkud optužbe i traži da odmah napusti njezinu sobu. Rodrigo nazove Corinu i dogovore sastanak. Ne mogu više biti odvojeni, vode ljubav, a nakon toga razgovaraju o Olegariju. Rodrigo pita Corinu je li spremna na suočavanje s ocem, a Corina ga zagrli. Malena svojim lukavstvom uspijeva da je Olegario uključi kao dioničarku u svoje tvrke i zapečati svoj zahtjev strašću koju pokazuje Olegariju, a kojoj on ne može odoljeti. Fabiola zastrašuje Malenu izvješćem koje će pokazati Olegariju, no Malena je smirena i ponovno pokreće temu o Alonsu. Olegario posjeti Eugeniju i pita je za njezina sina. Eugenija mu kaže da je prokletnik i pljune u lice najopasnijem čovjeku u San Lorenzu.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.