poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 94

SINOPSIS

Dinorah je povrijeđena i kaže Ricardi za Rodrigovu izdaju. Ricarda je bijesna i ne može vjerovati da je Rodrigo izdao vlastitu obitelj spetljavši se s mladom Montoyom. Kad se Rodrigo vrati kući, Dinorah zahtijeva da joj kaže tko je žena s kojom je bio i spomene mu odvjetnicu Martu. Malena nastavlja sa svojom predstavom pred Olegariom, koji ponovno pada na njezinu glumu. Malena ovoga puta ide daleko i zatraži da bude dioničarka u njegovoj tvrtki, na što Olegario pristaje. Malena potajno slavi još jednu dobivenu bitku protiv Fabiole. Corina je toliko sretna s Rodrigom da to kaže Fabioli, a ona je hladne glave pokušava urazumiti da misli na posljedice koje će joj donijeti ta veza. Faniola kaže Zenaidi da porazgovara s Corinom i usadi joj sumnju da je Rodrigo možda želi iskoristiti. Amparo proživljava pakao na medenom mjesecu. Reinaldo izgubi strpljenje zbog Amparina prijezira i ignoriranja i digne ruku na nju, ali je ne udari.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.