poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 1/10

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 88

SINOPSIS

Svi su spremni za ceremoniju vjenčanja Reinalda i Amparo. Reinaldo je samouvjeren zbog Olegariove potpore pa se nasilno ponaša. Silom poljubi Juliju, Lucila ih otkrije te ponižava Juliju i Zenaidu. Rubén uspjeva proći osiguranje i doći do Amparine sobe. Zatekne je u vjenčanici i još jedanput je pokuša uvjeriti da razmisli jer je on spreman na sve, međutim ona ga i dalje odbija i moli da ode. Muči je to što joj je Olegario rekao da su brat i sestra.
Rubén se predaje, izlazi iz njezine sobe i zatekne Matacána koji ga udari i prijeti mu smrću. Fabiola, Alonso i Malena imaju veliki okršaj, Alonso pred Fabiolom razotkrije Malenu i tvrdi da spletkari i laže. Nakon što je sve čula, Fabiola odlazi ljuta jer smatra da nije pravedno što mora to slušati. Malena uživa u tome što Fabiola nije poslušala Alonsa, no razbjesni se što je Alonso opet odbija. Kaže sve prijateljici Miriam i kune se da će se osvetiti Alonsu. Ulazi Olegario i sve čuje te je traži objašnjenje. Betzabeth dolazi na Amparinu proslavu i vrlo je nježna prema Vicenteu, zbog čega se Corina čudi. Vicenteu je neugodno, a Corina je malo ljuta.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.