poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 81

SINOPSIS

Olegario zatekne Martu u uredu Gaspara Infantea. To mu da naslutiti da i ona želi dokument. Amparo u očaju zbog budućeg vjenčanja kaže neke stvari Reinaldu u prisutnosti njegove majke, koja se rasplače od tjeskobe. Malena dolazi na Alonsovo imanje s namjerom da spava s njime. Skine se pred njime, no Alonso je odbije. Betzabeth posjeti Vicentea i poljubi ga u želji da ga osvoji. Gaspar je prisiljen Marti reći da nema dokument koji traži. Alonso izbacuje Malenu iz kuće jer je uporna u tome da spava s njime. Fabiola sestri Amparo savjetuje da je bolje da se ne uda za Reinalda ako nije zaljubljena u njega. Malena se zakune sama sebi da će se osvetiti Alonsu za odbijanje, što samo dokazuje da je serijski ubojica. Amparo zna da si nanosi štetu, ali ne može biti iskrena prema starijoj sestri. Malena se nalazi s Aljureom u hotelu Laurento kako bi mu otplatila dug. Fermina primijeti da se nešto događa.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.