poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 76

SINOPSIS

Malena pozove Sergija i kaže mu da se Olegario srušio, ali da nije mrtav. Sergio joj savjetuje da napravi dramu i odglumi zabrinutu suprugu. Malena viče kao luda dok se ne pojavi Corina da im pomogne. Alonso i Rodrigo se sastaju u baru. Rodrigo mu prizna da bi volio zasnovati obitelj, ali ne s Dinorom, nego s Corinom. Uz svu viku svojih kćeri Amparo i Corine Olegario se budi i brzo dolazi k sebi, no svi mu savjetuju da se odmori. Ne sluša ih i živi dalje po svome kao da se ništa nije dogodilo. Malena i Sergio slave zadnji napadaj znajući da se bliži Olegariova smrt. Fabiola inzistira da joj otac ode u bolnicu napraviti sve potrebne pretrage. Nema ni najmanjeg povjerenja u liječnika kojeg je dovela Malena. Kaže ocu da će se vratiti kući, što njega razveseli.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.