poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 72

SINOPSIS

Amparo tvrdi Reinaldu da nije trudna jer u suprotnom ne bi pristala na farsu koju je smislio njezin otac. Reinaldo se izruguje Rubénovoj situaciji, u čemu mu Olegariova potpora daje snagu. Fabiola nazove Amparo kako bi čula razlog zbog kojeg sada ne želi biti s Rubénom, ali Amparo odbija razgovarati i s kime o tome. Svi zainteresirani za pronalazak dokumenta zbunjeni su jer im je Gaspar Infante rekao da se ne sjeća gdje ga je spremio. Dinorah osjeća da gubi Rodriga, a Vicente inzistira da mu Rodrigo kaže zna li što o čovjeku kojeg Corina voli. Dinorah ispituje Rodriga o Corininoj i Vicenteovoj situaciji, a Rodrigo izbjegava odgovor i reagira vrlo suptilno. Alonso vidi Sergija kako izdaje naredbe ljudima za koje sumnja da su prouzročili požar u njegovoj kući i upozori ga da neće tolerirati još jedan napad. Sergio i Malena iskorištavaju probleme u kući da izvrše jo jednu krađu ruma. Malena vidi da otrov djeluje i da Olegario sve češće ima smetnje. Matacán inzistira da ga odvede doktoru, međutim on ne želi. Alonso se zbliži s Fabiolom i ponovno je malo-pomalo zavede.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.