poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 66

SINOPSIS

Zenaida je vrlo zabrinuta zbog onoga što bi Olegario mogao napraviti Rubénu; osjeća da je otvrdnuo. Gaspar Infante shvaća problem između Rubéna i Olegaria i zamoli ga da ode jer želi izbjeći probleme. U međuvremenu Olegariju je usprkos Reinaldovu obiteljskom bankrotu draže da se Amparo uda za njega. Corina je na raskrižju, ne može to više podnositi i želi reći cijelu istinu Vicenteu. Rodrigo je moli da se smiri jer se već zaručila, ali ona je spremna to raskinuti. Dinorah ih čuje i pita o onome što se govori, a oni su šokirani. Vicente napokon primjećuje da se Corina ne želi udati za njega. Alonso navede Fabiolu da popusti i oni se poljube. Fabiola kaže Fermini što se dogodilo, a ona je potiče da se vrati Alonsu, jer mu ona slijepo vjeruje.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.