poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 64

SINOPSIS

Corinu muči vjenčanje s Vicenteom, dok on moli Dinoru da im bude kuma. Fabiola je zamoli da prestane razmišljati o Rodrigu, jer je on Olegariov neprijatelj. Vicente primjećuje da mu Rodrigo ne želi biti kum i kaže mu da je sve u redu ako i odbije. Rodrigo mu govori da je on u vrlo lošim odnosima s Olegariom. Olegario dolazi na Suncokret i ne tražeći, naleti na Gaspara Infantea. Oni dugo razgovaraju, ali ne ulaze ni u kakve detalje. Olegario ga uvjerava kako bi mu povjerovao, iako Gaspar osjeća da on želi nešto drugo. Olegario ga zamoli da mu pomogne pronaći Rubéna. Kad se nađe licem u lice s njim, upita ga gdje je Amparo. U međuvremenu Fabiola i Malena su na imanju i počinju se svađati; Malena je uvjerava da ima aferu s Alonsom, ali Fabiola joj uopće ne želi vjerovati. Dva tipa očito govore o napadu na Alonsovu kuću; on se suočava s njima, ali ne može dobiti informacije od njih. On to kaže Horaciu i ovaj obećava da će istražiti.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.