poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 63

SINOPSIS

Zenaida povjeri svoje probleme Olegariju i kaže mu da su Rubén i Amparo zaljubljeni, zbog čega su pobjegli zajedno. Reinaldo ne može u to vjerovati i užasno je uzrujan jer je ona otišla s radnikom. Olegaria vijest razbjesni i zahtijeva od Zenaide da mu kaže gdje su. Ona mu kaže i Olegario bijesno odlazi u potragu za njima. U međuvremenu, Amparo i Rubén žive svoju ljubavnu priču. Reinaldo želi otići, ali Lucila inzistira da ostanu jer je zaslijepljena novcem, a on joj kaže da želi otići s imanja. Marta kaže Rodrigu da je Gaspar Infante na Suncokretu. Pancho u međuvremenu kaže Olegariju da je i Rubén ondje. Olegario se približava Infanteu, a da to i ne zna. Za to vrijeme Alonso počinje raditi na imanju, ali se odmah sukobi sa Sergiom koji ga želi poniziti.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.