poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 60

SINOPSIS

Amparo napušta imanje, odlazi k Fabioli i kaže joj da se ne želi udati za Reinalda jer voli Rubéna i ne želi ga opet izgubiti. Fabiola je pokušava uvjeriti da razmisli. Corina u tom trenutku ulazi jako uzbuđena i snažno je zagrli. Fabiola ne shvaća da je uzbuđena zbog onoga što se dogodilo s Rodrigom. Amparo i Fabiola joj kažu za Amparinu situaciju i Corina im kaže da je on na Suncokretu. Amparo iskoristi trenutak i pobjegne, ostavlja poruku sestrama i odlazi. Corina uzima sliku Tulia i svoje majke i taj put prepoznaje da je to Tulio Irazábal. Fabiola se počinje pitati o Zenaidinu i očevu ponašanju kad su vidjeli tu fotografiju. Aljure za Olegaria sazna sve o Reinaldovoj obitelji i kaže mu da su bankrotirali. Olegario je šokiran. Rubén dolazi na imanje tražeći posao i susreće Gaspara Infantea ne znajući da su i Olegario i Rodrigo u potrazi za njim i da su ga već našli uz pomoć Marte i Aljurea. Sergio unajmljuje dvojicu muškaraca da zapale Alonsovu kuću, Eugenia ima predosjećaj koji nitko ne razumije.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.