poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 59

SINOPSIS

Fabiola je već uvjerena u Alonsovu nevinost i iskrenost i pristaje večerati s njim. On je pomalo iznenađen jer ne zna da je čula njegov razgovor s Malenom. Sergio sazna za taj susret i kaže Maleni koja bijesno odjuri u hotel i počinje prosipati otrov na Fabiolu, ali ona joj ne dopušta, vrijeđa je, Malena se razbijesni i natukne Fabioli da njezin otac neće živjeti dovoljno da sazna da ga ona vara. Za to vrijeme Sergio pošalje dvojicu muškaraca da zapale Alonsovu kuću. Eugenia je u kući, predosjeti požar, ali ne može to reći Marisol koja je također u kući s Miguelom. Corina i Rodrigo napokon se poljube. Corina je spremna na borbu protiv svega i sviju, ali Rodrigo se uplaši i kaže joj da je njihova ljubav nemoguća zbog mnogo stvari. Amparo je iznervirana zbog Reinaldove majke i pritiska da se uda te odluči pobjeći. Zenaida primjećuje i pita Pancha da joj pomogne pronaći Amparo, jer se boji Olegariove reakcije.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.