poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 58

SINOPSIS

Amparo ponovno razgovara sa Zenaidom, ali Zenaida ne popušta. Amparo odlazi rekavši joj da se nikad nije zaljubila. Rubén se skriva u Amparinoj spavaćoj sobi tijekom jutra i čeka je, kaže joj zbogom i obećava da će se vratiti. Amparo u početku oklijeva, ali na kraju se složi i Rubén odlazi iz San Lorenza. Reinaldova majka dolazi, ne skriva svoj interes, puno govori i gotovo rastrga Amparo kad je ugleda. Amparo se trudi glumiti da je sretna. Olegario grdi Zenaidu jer je bezobrazna prema Maleni. U međuvremenu Malena pokuša gnjaviti Alonsa i odlazi u njegov ured. Alonsu je već dosta i govori grube stvari Maleni. Srećom po Alonsa, Fabiola je upravo htjela ući i prisluškuje njihov razgovor, zbog čega preispituje svoje osjećaje prema Alonsu. Ona odlazi i vraća se u ured sva nasmijana.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.