poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 57

SINOPSIS

Zenaida zatekne Amparo i Rubén u Amparinu krevetu. Zenaida poludi i zatraži od Rubéna da ode. Amparo ne može prestati plakati i moli Zenaidu da ih podrži, ali Zenaida odbija. Nakon što se posvađao i potukao s Reinaldom, Rubén pogleda Zenaidu i odlazi od kuće. Amparo je vrlo tužna i Julia uživa gledajući je kako pati. Istovremeno Olegario i Rodrigo se potuku u kazalištu. Rodrigo natukne Olegariju da je ubojica. Corina prekida svađu i viče obojici da odu kući. Marisol govori Alonsu da ona ne vjeruje Fabioli jer misli da nije žena kakvom se činila. Rubén sretne Fabiolu i kaže joj što se dogodilo. Fabiola mu kaže da shvati Zenaidu, jer je vidjela njega i Amparo zajedno, ali Rubén ustraje na tome da će se boriti za svoju ljubav. Abdilio u baru pijan mrmlja da je kradljivac, ali onda se sabere i kaže da je kradljivac duša.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.