poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 54

SINOPSIS

Amparo se odluči suočiti sa svojim osjećajima, potraži Rubéna u polju i kaže mu da ga voli. Rubén je prilično zbunjen i ne shvaća što se događa, ali na kraju ga Amparine riječi uvjere i oni vode ljubav. Amparo i Rubén su spremni suočiti se sa svime, idu na imanje i u njegovoj sobi opet vode ljubav, smiju se i zabavljaju. Julia prolazi i čuje njihovo šaputanje te pokuca na vrata. Amparo i Rubén se šokiraju. Za to vrijeme Olegario grubo naređuje Maleni da prestane gnjaviti Fabiolu. Ona je bijesna i počinje stavljati otrov u njegovu pastu za zube; čime počinje Olegariov kraj. U međuvremenu se Matacán i Abdilio oštro sukobe i Abdilio umalo dobije ubod nožem. Stvari se smire i Matacán odlazi, ali kad dođe k Nelly iskaljuje se na njoj i Eugeniji koju zaključa u kupaonicu.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.