poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 52

SINOPSIS

Rubén se ohrabri i kaže Fabioli da je zaljubljen u Amparo. Fabiola je prilično iznenađena izjavom, odmah iskazuje svoje neodobravanje i kaže mu da je zaboravi. Rubén odlazi prilično razočaran. Sljedećeg dana, dok su svi u dnevnoj sobi, Rubén obavlja svoje dužnosti i Reinaldo iznenada ulazi. Olegario mu govori da je Rubén spasio Amparo, što mu se ne sviđa, a zatim ga pita kad će se vjenčati s Amparo i kaže mu u lice da je neće ismijavati. Za to vrijeme, Alonso odluči otići u trgovački centar. Fabiola i Sergio također idu onamo jer je Olegario dao Fabioli lokal ondje. U trgovini se dogodi susret; Alonso i Fabiola izgovaraju jedno drugome gorke riječi, a Sergio uživa kad Fabiola prezre Alonsa. U međuvremenu Horacio dolazi u župni dvor i govori Abdiliu da su dvojica muškaraca, koji su ga navodno prepoznali, poginuli u nesreći.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.