poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 49

SINOPSIS

Amparo i Rubén živi i zdravi stignu kući. Amparo ga zamoli da se više ne svađaju, ali Rubén joj kaže da je on ne može gledati kao prijateljicu jer je zaljubljen u nju. Kad uđu u kuću, njihovi ih roditelji zagrle. Olegario je jako zahvalan Rubénu i pozove ga na razgovor. U međuvremenu u selo dođu razbojnici koji su pokrali i pretukli Rubéna. Pancho kod jednog od njih primijeti zlatni lančić sličan onom koji ima Amparo. Fabiola počne razmišljati o svemu što su joj rekli o Alonsu i poželi razgovarati s njim, ali ne zna da je Malena u bolnici i da opet proganja Alonsa. Malena se sagne i poljubi ga, no upravo u tom trenutku uđe Fabiola, koja ljutito izjuri iz bolnice misleći da njih dvoje ljubakaju. Kad se vrati u hotel, dođe Sergio kako bi je utješio i ona opet upadne njemu u šake. Malena se vrati kući i počne davati Olegariju otrov.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.