poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 44

SINOPSIS

Aljure ide potražiti Olegarija i iskoristi to za razgovor s Malenom te joj kaže da zahvaljuući njemu živi poput princeze. Malena je zaintrigirana njegovim odnosom s Olegariom i pokušava naći način da joj Olegario kaže nešto o tome, ali on to ne učini. Sergio se i dalje svađa s Alonsom i kaže to Maleni. Ona koristi priliku da mu kaže da će joj stići pošiljka koja će joj pomoći da se riješi Olegarija. Između Fabiole i Pancha zavlada napetost i on gotovo da joj ne kaže da ona nije Olegariova kći. Fabiola ode među ruševine gdje se prisjeća svoje majke i sebe kad je bila mala, potom trenutaka s Alonsom te zaspi. Probudi je konjski galop i, kad otvori oči, ugleda Alonsa. Reinaldo i Amparo vode neugodan razgovor jer Amparo ne želi biti s njim i traži izgovore. Reinaldo odlazi u grad kako bi s majkom organizirao vjenčanje. Olegario kaže Amparo da će joj darovati zemlju da je obrađuje i zamoli Rubéna da ode s njom onamo jer je Reinaldo odsutan.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.