poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 28

SINOPSIS

Ricarda pozove Corinu na sastanak kako bi se suočile. Želi joj reći da vidi što se događa između nje i Rodriga. Corina joj inteligentno objasni situaciju pa se Ricarda, pomalo zbunjena, vraća na imanje i otvoreno pita Rodriga sviđa li mu se Corina. Rodrigo ostane zatečen. Corina dolazi kući te bijesna i bez pozdrava napadne Olegarija zahtijevajući objašnjenje zašto se posvadio s Irazábal. Olegario je uvrijeđen, smiri je i pokaže joj gdje joj je mjesto. Amparo iskorištava situaciju da ne odgovori Olegariju zašto je tako raspoložena. Ne može prestati misliti na Rubéna i njihov intimni susret. Rubén pokuša razgovarati s njom, no ona ga odbije govoreći da je nitko i ništa. Fabiola ljubomorno predbacuje Alonsu što je razgovarao s Malenom u selu. Alonso joj pojasni o čemu je riječ. Iskorištavaju što je kuća prazna i vode ljubav. Alonso joj predloži da se vjenčaju i tijekom tog razgovora Fabiola mu kaže da bi se u budućnosti njegova zemlja mogla spojiti sa onom koju je Olegario namjeravao dati njoj i Sergiju za vjenčanje. Alonsu se prijedlog ne svidi. Betzabeth i dalje koketira s Miguelom, što Marisol ignorira, iako je pomalo ljutita. Miguel pada na Betzabethino zavođenje.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.