poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 19

SINOPSIS

Alonso se ne može oduprijeti bolnim sjećanjima na noć masakra na Tuliovu imanju. Fabiola ga moli da joj se povjeri, ali on mijenja temu i ostavlja je na tome. Alonso provodi tešku noć i odluči otići do bara na pivo, gdje naiđe na lopova - svećenika Abdilija. Obojica se iznenade kada se ugledaju. Sergio odlazi na imanje i iskorištava situaciju dok je Fabiola sama kako bi joj rekao da je ne može zaboraviti te je nasilu poljubi. Vicente na službenoj večeri u dogovoru s Olegariom zatraži Corininu ruku. Njoj se ideja ne svidi, pogotovo kada vidi da je njezina prava ljubav u istome restoranu. I Olegario primijeti da su Irazábali u restoranu i ode razgovarati s Ricardom. Amparo vrati Rubéna na imanje, što najviše razveseli Zenaidu koja ga moli da ostane i da će razgovarati s Olegariom da mu pomogne. Nekoliko sati prije Pancho razgovara sa Zenaidom i daje joj do znanja da bi se on brinuo o njoj i njezinu sinu, ali da je njoj uvijek bio draži Olegario u kojeg je zaljubljena.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.