poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 18

SINOPSIS

Rubén odlučuje zauvijek otići s imanja. U strahu da ne ode, Amparo odlazi na autobusnu stanicu, potražiti ga, no on joj se skrije jer više ne želi slušati ponižavanja i ružne stvari. Odlazi vjerujući da će postati drukčiji. U međuvremenu lopov, tj. svećenik Abdilio, uspije se izvući iz ceremonije bdijenja, iako ga ljudi s vremena na vrijeme čudno pogledavaju. Horacio je odobrio skupljanje novca za obnavljanje crkve, što oduševi navodnog svećenika. Ricarda ponovno dolazi u selo jer je do nje došla vrijest da joj je sin Rodrigo bio žrtva atentata. Odlučila je jednom zauvijek uništiti obitelj Montoya. Rodrigo i Corina prvi su put bliski i umalo se poljube, no situacija s telićem to spriječi i svatko odlazi svojoj kući. Corinu pri dolasku kući zatekne iznenađenje: Vicente je čeka sa zaručničkim prstenom. Alonso se na starom uništenom Tuliovu imanju prisjeća dana masakra, žene koju su upucali i oteli iz njegova naručja te muškarca koji ima ožiljak na ramenu.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.