poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 14

SINOPSIS

Reinaldo kaže Amparo da je vrijeme da se vrati u Boston. Fabiola pita Zenaidu o dječaku koji je nestao u požaru. Olegario kaže Fabioli da se Corina udaje. Matacán kaže Alonsu da nekima u selu smeta njegova nazočnost. Malena kaže Sergiju da će ona uvijek biti tu za njega. Julia se naljuti na Rubéna jer joj je rekao da ne želi biti s njom. Malena predloži Sergiju prljave posle s Olegariovim rumom. Amparo kaže Juliji da je ne želi vidjeti da se ljubi s Rubénom u njezinoj kući, ali Julia joj se suprotstavi. Matacán zatekne Alonsa na Olegariovoj zemlji i zaprijeti mu pištoljem. Corina kaže Olegariju da još nije vrijeme za udaju. Fabiola se protivi rušenju ostataka stare kuće. Malena i Fabiola se svađaju zbog Olegariove prošlosti.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.