poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 10/10

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 5

SINOPSIS

Fabiola zamoli Alonsa da je više ne ljubi. On joj kaže da mu je jasno da ne voli Sergija. Rubén kaže Amparo da je voli i da ju je zato poljubio. Ona mu kaže da ode jer je uznemirava njegova prisutnost. Olegario inzistira na tome da mu Corina kaže s kim je razgovarala preko telefona, ona mu ne odgovori. Fabiola zamoli Alonsa da ne manipulira njome i daje mu do znanja da ne može promijeniti njezin životni put. Kaže mu da se makne od nje. Reinaldo razgovara telefonom i kaže nekomu da Amparo ima puno novca. Rubén skoči kroz prozor Amparine sobe i Reinaldo ga vidi i pita ga što je radio gore. Amparo objasni Reinaldu da joj je Rubén samo popravljao prozor. Malena kaže Olegariju da se Fabiola poljubila s Alonsom. On joj ne vjeruje, ali ipak je u njega unijela sumnju. Fabiola kaže Zenaidi da je zaljubljena u Alonsa. Malena kaže Sergiju da ne bude toliko siguran da će se vjenčati s Fabiolom. Olegario traži od Fabiole da mu objasni što se događa. Ona ne razumije pitanje, a on je pita za poljubac s Alonsom. Fabiola mu kaže da je to istina i da se poljubila s Alonsom. Olegario je podsjeti na to da je zaručena za Sergija. Zenaida pita Amparo o svađi između Rubéna i Reinalda, a ona sve porekne. Corina počne raditi s Rodrigom Irazábalom. Olegario Montoya kaže Alonsu da zaboravi njegovu kćer i da se posveti isključivo skrbi o životinjama. Fabiola kaže Sergiju da je zaljubljena u drugoga.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.