poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 4

SINOPSIS

Olegario Montoya kaže Fabioli da zacijelo više ne želi biti sa Sergiom jer postoji drugi muškarac u njezinu životu. Alonso se suoči sa Sergiom i pita ga što ima protiv njega, Sergio mu naredi da se makne od Fabiole. Sergio Fabioli daruje cvijeće pred cijelom obitelji i pred Alonsom. Fabiola kaže Sergiju da je pogriješio što je došao u njezinu kuću, a on njoj kaže da je pogriješio zato što ju je upoznao. Rubén uđe u Amparinu sobu, a ona mu kaže da se ne usudi ponovno je poljubiti jer će inače imati posla s njezinim ocem. Corina se nježno pozdravi s Rodrigom preko telefona, a Olegario uđe u kuhinju i traži da mu objasni s kim je razgovarala. Fabiola zamoli Sergija da više ne razgovara tako s njom, a on kaže da ima pravo na to jer je s njom spavao. Fabiola se naljuti i ošamari ga, a on nju poljubi. Malena promatra kroz prozor Fabiolin i Alonsov poljubac.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.