poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

Telenovela | Venezuela, Colombia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 1.5/10
(2 votos)

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 1

SINOPSIS

Sestre Montoya komentiraju kako one ne trče ni za jednim muškarcem, iako dosađuju govoreći Fabioli da je nju Sergio već osvojio. Alonso se izgubi putem i sretne Fabiolu. Pita je kako može doći do hacijende obitelji Irazábal i ona se uznemiri. Malena prevari Olegarija sa Sergiom u žitnici i kaže mu da će njihova avantura dugo trajati. Fabiola uhvati Malenu sa Sergiom, ali ništa ne kaže i ode, dok oni nju ne vide. Alonso dođe na hacijendu obitelji Irazábal i upozna se s Rodrigom Irazábalom. Fabiola prigovori Maleni što je prevarila njezina oca, ali Malena to porekne. Corina se upozna s Rodrigom Irazábalom i on ostane impresioniran. Rodrigo Irazábal i Olegario Montoya sretnu se na sajmu i posvađaju. Sergio Fabioli napravi ljubomornu scenu jer je razgovarala s Alonsom.

Imágenes

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.