SINOPSIS

Per primera vegada en la història d'"Eufòria", els espectadors podran triar com volen que sigui una gala. A més, tindrem la visita de l'Elena Gadel, que torna a "Eufòria" després d'haver-hi fet de jurat les dues edicions anteriors, i coneixerem una nova notícia que afectarà el futur del programa.
Les sorpreses no s'aturen a "Eufòria". Aquesta tercera edició s'ha proposat deixar tothom bocabadat amb una novetat mai vista en la història d'Eufòria: una votació inèdita a través de la qual els espectadors decidiran com ha de ser la propera gala. Les opcions són dues: una gala convencional o una gala al revés.
La votació, que ja es va obrir durant la gala passada, estarà activa durant tota la setmana i es resoldrà durant els primers minuts de programa. Serà aleshores quan la direcció del programa farà públics els percentatges i quan es comunicarà com serà la gala 8. Si guanya l'opció de gala convencional, el programa es desenvoluparà amb total normalitat. És a dir, cantaran els concursants, el jurat els valorarà i enviarà qui cregui convenient a la zona de perill, el VAR musical farà el mateix amb les segones veus, els coaches salvaran i el públic decidirà qui és expulsat. En canvi, si guanya l'opció de la gala al revés tots els rols es veuran afectats. El públic, a través d'una votació un cop acabades totes les actuacions, seria l'encarregat d'enviar els concursants menys votats a la zona de perill. El VAR musical no enviaria ningú a la zona de perill, sinó que salvaria per segones veus. I, finalment, la decisió de qui es queda i qui marxa la tindria el jurat.
La mecànica del proper programa no serà l'única sorpresa de la gala 8. La direcció del programa prepara un nou anunci històric que afectarà el que queda d'edició i que promet sacsejar el concurs.

Imágenes

Eufòria

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.