poster

Normalan život

Normalan život (2008)

Revista | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 1/10

EPISODIO: 33

SINOPSIS

Dubravka Lisak, samohrana majka, svojih osam godina u Irskoj pretočila je u knjigu "Mama, a gdje sad idemo". U emisiji svjedoči o požrtvovnosti i ustrajnosti za bolji, sigurniji i ljepši život svoje obitelji, kao jedna od 300.000 naših ljudi koji su otišli iz domovine. Govorit će i o irskom uređenom zdravstvenom, socijalnom i obrazovnom sustavu, pogotovo u slučaju djeteta s poteškoćama.
U drugom dijelu emisije, povezujući iskustva iz Irske, gdje je jaka tradicija skrbi za stare i nemoćne članove obitelji, govorimo o hospicijima i palijativnoj skrbi. Gošća je Vlasta Vučevac, dr. med., predsjednica Hrvatskog društva za palijativnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora. O toj je temi prošlog vikenda u Splitu održan međunarodni stručni skup. Dr. Vučevac će nam predstaviti inozemna iskustva u palijativi i hospiciju, osobito hospiciju za bolesnike s invaliditetom.

Presentador: Ana Tomašković

Imágenes

Normalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan život

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.