poster

Tormenta en el paraíso

Tormenta en el paraíso (2007)

Drama | México

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 79

SINOPSIS

Eliseo kaže Nicolásu da ga je María Teresa pokušala ubiti. Nicolás mu kaže da želi čuti od nje što se dogodilo. Eliseo ga upita sumnja li u njega, a Nicolás mu odgovori da mu djeluje ogorčeno i da ga je lako uzrujati. Zamoli ga da ga pusti da rješava stvari na svoj način. Maura kaže Nicolásu da mu se Aymar sigurno uvukla u krevet da bi ga ulovila. Nicolás joj odgovori da je to učinila ona i da su zbog toga u braku, ali da je Aymar vrlo pristojna i inteligentna te se ne mora služiti tim trikovima da bi je volio. Leonardito spava na Nicolásovu krevetu. Nicolás pođe u kupaonicu, a Maura baci bebu s kreveta. Poslije se pretvara da je potresena i okrivljava Nicolása. U bolnici su Aymar i María Teresa. Maura licemjerno kaže Nicolásu da mu nikada neće oprostiti ako se nešto dogodi bebi. Aymar pokuša umiriti Nicolása govoreći mu da on nije kriv. Luisa kaže Aymar da on jest kriv jer svu svoju pozornost daje njoj. Nicolás joj kaže da mu je sin jednako važan kao Aymar. Ljutita Maura kaže Luisi da joj je dojadilo glumiti požrtvovnu majku, ali da čini to da bi se Nicolás osjećao loše. Kaže joj da iako joj uopće nije stalo do njega, nikada neće dopustiti da Nicolás opet bude s Aymar. Marta kaže Davidu da bi mogli živjeti zajedno i on sretno pristane. David zahvali Nicolásu što nije odbio nježnosti svoje majke. Nicolás mu odgovori da je nije mogao odbiti jer je to bio jedan od najljepših osjećaja koje je ikada osjetio. María Teresa moli ga za oprost.

Imágenes

Tormenta en el paraísoOluja u raju 01Oluja u raju 02Oluja u raju 03Oluja u raju 04Oluja u raju 05Oluja u raju 06Oluja u raju 08Oluja u raju 09Oluja u raju 10Oluja u raju 11Oluja u raju 12Oluja u raju 13Oluja u raju 14Oluja u raju 15

Reseñas


Sin reseñas
RECOMENDACIONES
  • Chicago Med (2015)

    image
    An emotional thrill ride through the day-to-day chaos of the city's most explosive hospital and the courageous team of doctors who hold it together. They will...
  • Lectii de viata (2015)

    image
  • Tierra amarga (2018)

    image
    A young couple who dreams of marriage conceal their identity to escape from the darned. They will introduce themselves as sibling and work in the farm in Adana.
  • I gi tis elias (2021)

    image
    Three powerful families of Mani are involved in a cycle of blood, hatred, and revenge. In the rugged land of olives, a revenge trap sets to love.
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.