poster

Amar sin límites

Amar sin limites (2006)


Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 69

SINOPSIS

Iván i Eva vode ljubav. On kaže da je Boris primio poziv, a onda ga je pitao za Diega Morána i upozorio ga na brojne pogreške koje organizacija čini te mu obećao da će mu, kad ubije Evu, predati dokumente koji će mu pomoći uništiti Mauricija. Eva zahtijeva od Diega da je ubije i onda preda Diegu dokumente tako da vidi da mu nikad nije lagala. Alfredo se šokira kad mu Azul kaže da se uskoro udaje za Mauricija i pokuša joj objasniti da nije dobro da se uda iz sažaljenja jer u konačnici nikad neće biti sretna. Ipak joj kaže da, ako se već odlučila udati, ima njegovu potporu. Neki zamaskirani tipovi otmu Alfreda. Azul kaže Diegu da su joj oteli tatu i da je uvjerena da iza toga stoji Eva. Zaprijeti mu da će im se osvetiti ako naude njezinu ocu. Azul, Diego i Eva dođu na mjesto na kojem je Iván zatočio Toscana. Eva kaže Azul da će ona najgore proći ako obustave istraživanje njezina oca. Alfredo zajamči Evi da će joj predati kompletan dnevnik istraživanja. Diego zaprijeti Evi da će je ubiti ako se usudi dotaknuti Azul ili njezina oca. Iván kaže Diegu da mu je zbog njega Boris naredio da ubije Evu.

Imágenes

Amar sin límitesLjubav bez granica 02Ljubav bez granica 03Ljubav bez granica 04Ljubav bez granica 05Ljubav bez granica 06Ljubav bez granica 07Ljubav bez granica 08Ljubav bez granica 09Ljubav bez granica 10Ljubav bez granica 11Ljubav bez granica 12Ljubav bez granica 13Ljubav bez granica 14

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.