poster

Valeria

Valeria (2008)

Telenovela | Venezuela, Estados Unidos

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 168

SINOPSIS

Nakon pokušaja da ubije Leopolda i Valeriju, Miroslava bježi u Valerijinu autu. Piedad planira dvogodišnje putovanje s Leopoldom. Alfredo moli Valeriju da nagovori Leopolda da ne ode na to putovanje. Valeria to ne želi učiniti i govori mu da bi on trebao uvjeriti Piedad da ne ode na to putovanje. Estrella odlazi naredniku Arizmendiju i priznaje da je ona ubila Samuela. Arizmendi joj govori da je mora uhititi iako to ne želi. Estrella mu govori da učini što mora. Arizmendi joj kaže da će joj s dobrim odvjetnikom biti lako dokazati da je ubojstvo počinjeno u samoobrani. Leopoldo odlazi u stanicu i govori Estrelli da želi preuzeti njezinu obranu i da misli da će je osloboditi.

Imágenes

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.