poster

Valerija

Valeria (2008)

Telenovela | Venezuela, Estados Unidos

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 1/10

EPISODIO: 139

SINOPSIS

Lolita odlazi k teti prespavati ondje jednu noć, no teta joj ne dopusti da ostane. Uto netko pokuca na vrata. Na vratima je inspektor Arizmendi. On je bivši Lolitin suprug s kojim je imala dijete i želi je uhititi jer je prodala njihovo dijete. Lolitina majka Agripina oporavlja se u bolnici. Iz novina sazna da joj je kći u bolnici pa ode iz bolnice i posjeti je u zatvoru gdje sretne svoju šogoricu Teresu.
Valeria još ne može hodati. Njezina sestra Ana Lucía odlučuje otići u Meksiko, u kuću oca Maríje Inmaculade. Sa sobom želi uzeti svoje dijete i nikada više ne želi razgovarati s Isidrom.María Inmaculada kaže Valeriji da više nikada neće hodati, na što se Valeria rasplače i kaže da bi radije bila mrtva nego invalid. Ana Lucía i njezina majka odlučuju razgovarati s Maríjom Inmaculadom jer misle da ona ne bi smjela komunicirati s Valerijom.

Imágenes

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.