SINOPSIS

"Espòiler" és un programa dedicat al món dels cotxes i del caravàning, un espai on hi té cabuda tot el que té a veure amb aquests vehicles a motor. Descobrim les novetats del sector, amb models que s'acaben d'estrenar, test drives, una secció d'electromobilitat i també les millors autocaravanes del moment.
Mercè Rivas, Sergio Domínguez, Oriol Llardén i Telva Somoza són els encarregats de posar a prova els automòbils i transmetre les seves sensacions. Dani Blasco capitaneja la secció "Contravolant", on us sorprèn amb històries extraordinàries i divertides. El programa també té un espai anomenat "Al volant amb...", en què cada setmana un famós ajuda Carles Llinars, instructor del Circuit Escola del RACC, a explicar un consell de conducció.
"Espòiler" és una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Drive Media i la realització de HolyCars Studio.

Reseñas


Sin reseñas

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.