poster

Valeria

Valeria (2008)

Telenovela | Venezuela, Estados Unidos

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 71

SINOPSIS

Scarlet posjećuje Valeriju u zatvoru i kaže joj da će se boriti za Leopoldovu ljubav. Scarlet više nije stalo do Miroslave. Prijeti Valeriji da će izgubiti Leopolda i da će dugo ostati u zatvoru. Samuel kaže Estrelli i Juliju neka otiđu u klaonicu, gdje ih planira oboje ubiti. Juan Ignacio zaključava vrata i podmeće požar jer želi da Samuel umre. Budući da je jedini nasljednik, dobio bi sav novac. Požar se razbukta. Samuel želi upucati Estrellu i Julija, no ozlijeđen je u požaru. Julio i Estrella razbiju prozor i pobjegnu, a Julio spasi i Samuela koji je pretrpio ozbiljne opekline na rukama. Manón kaže ravnateljici da se nešto događa između Valerije i Davida. Ravnateljica odluči razgovarati s njima i kaže im da Valeria više neće moći raditi u ambulanti jer ne želi da ona bude u njegovoj blizini.

Imágenes

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.