poster

Valeria

Valeria (2008)

Telenovela | Venezuela, Estados Unidos

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 5.8/10
(4 votos)

EPISODIO: 10

SINOPSIS

Miroslava koketira s Leopoldom trudeći se da on ostane s njome. U tom trenutku dolazi Valeria i nalazi ih u vrlo prijateljskoj atmosferi. Raquel, na okrutan način, govori Tatiani da je Salvadorova cura i da ona zbog svoje hendikepiranosti neće nikada naći tipa poput njega. Miroslava se pokušava naći s Valerijom. Ostavit će Teresi svoju posjetnicu govoreći joj da je došla ponuditi Valeriji posao. Estrella nalazi uplakanu Tati na plaži. Pokušava razgovarati s njome, ali Tati odlazi. Manon ispituje Lolitu o vezi s Juliom, no ona je niječe. Nekoliko trenutaka kasnije, Ana Lucía i Lolita potući će se iz istog razloga. Julio će se posvađati s Anom Lucíjom zbog njezina ponašanja. Hilda je brani i Valeria će napasti tatu zbog njegova ponašanja. Kasnije će se pojaviti Leopoldo s namirnicama za obitelj.

Imágenes

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.