poster

Ja sam tvoja sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

Telenovela | India

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 79

SINOPSIS

Ćanćal, na iznenađenje svih, odluči pomoći oko priprema za vjenčanje. Lalita je uzrujana i želi znati što joj je. Zanima je je li to dio plana. Ćanćal joj iskreno kaže da je promijenila mišljenje i da je sretna zbog vjenčanja. Dhirađ, čuvši njihov razgovor, zadovoljan je Ćanćalinom promjenom. Datum vjenčanja Anćal i Siddhartha je dogovoren. Vjenčanje će biti za petnaest dana. Đuhi i Saćin su sretni, no Ajuš je izrazito hladan prema Anćal i Siddharthu. Anćal je zabrinuta, no Siddharth i Ćanćal je uvjeravaju da će sve biti u redu. Sve ide po planu, no Imli ugleda anonimno pismo na pragu. Dhirađ pročita pismo u kojem stoji da će vjenčanje Anćal i Siddhartha biti ukleto. Obitelj će se raspasti, a jedan član će umrijeti!
Lalita i ujna žele da vračara pogled Siddharthov i Anćalin horoskop. Anćal se složi jer su joj Siddharth i njegova obitelj najvažniji na svijetu. Siddharth i Anćal se pitaju kako su prije rješavali probleme. Dhirađ odlazi u Sudipovu kliniku kako bi se obračunao s njim jer šalje lažna pisma. No, ono što tamo vidi pogodi ga kao munja. Sudip se odlučio oženiti s dr. Šonali i spreman je zaboraviti prošlost. Dhirađ se pita tko je onda poslao pismo.

Imágenes

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.