poster

CAMALEONES

CAMALEONES (2009)

Telenovela | México

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

TEMPORADA: 1

EPISODIO: 93

SINOPSIS

Pedro govori Francisci da želi ostati s njom u njezinoj sobi, no ona mu odgovori da to nije moguće jer bi ih mogla uhvatiti njezina kći. Pedro se na to naljuti.Francisca kaže Lupiti da se Pedro ružno ponio i podsjetio je na Augusta.Roberto, bijesan, govori Patriciju da nije pobijedio u tučnjavi, nego mu je Ulises dopustio da pobijedi te bi on trebao biti taj koji će letjeti iz škole.Valentina i Sebastián mole Brunu da iskoristi svoj dar i pokuša doznati tko je ubio Irene. Bruno vidi da je to bio Augusto, no zbog straha govori da nije uspio doznati.Gabriela je ljuta na Ricarda jer je okrutan prema Patriciju i kaže mu da je zavidan što njegov sin ima snove i ciljeve, a on je potratio svoj život.

Imágenes

Kameleoni 01Kameleoni 02Kameleoni 03Kameleoni 04Kameleoni 05Kameleoni 06Kameleoni 07Kameleoni 08Kameleoni 09Kameleoni 10Kameleoni 11Kameleoni 12Kameleoni 13Kameleoni 14Kameleoni 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.