poster

Zauvijek zaljubljeni

JURO QUE TE AMO (2008)

Telenovela | México

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 137

SINOPSIS

U svojem pismu Fausta opisuje sva nedjela koje je počinila i priznaje da je Renato bio njezin pomagač te objašnjava zašto je to sve učinila. Proglašava ga jedinim nasljednikom svoga bogatstva, koje je ravno nuli. Renato je u šoku i na rubu plača, Ivana kaže majci da bi je, u slučaju da njezina teta nije izmislila bogatstvo, sigurno poslala u starački dom, na što je Leonora bijesno ušutka. Mariano kaže Leonori da Ivana ima pravo što nikada nije voljela svoju tetu i samo ju je podnosila jer je mislila da će naslijediti njezino bogatstvo. Mariano kaže Renatu da će morati raditi kao svi roditelji kako bi uzdržavao djecu. Justino vidi Rogelija u zatvoru i podsjeti ga da će mu se osvetiti. Mariano govori Renatu, Pablu i Ivani da Leonora vrši pritisak na njega kako bi izbjegla rastavu i kaže im da zauvijek odlazi od kuće, ali da ga neće izgubiti jer će uvijek biti tu za njih. Mariano kaže Leonori da Ivana odlazi s njim.

Imágenes

Zauvijek zaljubljeni 01Zauvijek zaljubljeni 02Zauvijek zaljubljeni 03Zauvijek zaljubljeni 04Zauvijek zaljubljeni 05Zauvijek zaljubljeni 06Zauvijek zaljubljeni 07Zauvijek zaljubljeni 08Zauvijek zaljubljeni 09Zauvijek zaljubljeni 10Zauvijek zaljubljeni 11Zauvijek zaljubljeni 12Zauvijek zaljubljeni 13Zauvijek zaljubljeni 14Zauvijek zaljubljeni 15

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.