poster

SOY TU DUENA

SOY TU DUENA (2010)

Telenovela | México

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 20

SINOPSIS

Valentina kaže Ivani da ju je žena pod imenom Sandra vrijeđala i pljusnula jer je mislila da joj pokušava oteti zaručnika, te da su je neki ljudi vidjeli u gradu s njime. No, ta je žena, u stvari, bila Ivana. Kaže joj da ima pola sata da ode, te da se može spetljati s kim god želi, no to mora biti daleko od njezine kuće. Ivana joj kaže da nije ona kriva za ono što joj je Alonso učinio i zbog čega je postala toliko ogorčena. Valentina je pljusne. Gđa Isabel govori Valentini kako zna da je Ivana griješila, no da bi bilo ipak previše da je izbaci nakon što su obje došle k njoj da ne bude sama. Valentina joj kaže kako ih nikada nije molila da učine nešto za nju. Gđa Isabel joj kaže da, u tom slučaju, ona odlazi sa kćeri. Ivana pobjesni jer njezina majka nije uspjela nagovoriti Valentinu da im dopusti da ostanu, te se brine gdje će živjeti i od čega. Gđa Isabel joj kaže da će se obje morati zaposliti, te da se ne bi trebale žaliti jer, ipak je ona kriva za sve što se događa. U Los Angelesu Alonso se zapanji kad vidi Nérona koji stoji ispred njega s uperenim pištoljem.

Imágenes

Gospodarica tvoga srca 01Gospodarica tvoga srca 02Gospodarica tvoga srca 03Gospodarica tvoga srca 04Gospodarica tvoga srca 05Gospodarica tvoga srca 06Gospodarica tvoga srca 07Gospodarica tvoga srca 08Gospodarica tvoga srca 09Gospodarica tvoga srca 10Gospodarica tvoga srca 11Gospodarica tvoga srca 12Gospodarica tvoga srca 13Gospodarica tvoga srca 14

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.