poster

Tvoja sam sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

Telenovela | India

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

EPISODIO: 23

SINOPSIS

Anćal odlazi podučavati djecu, a Ajuš je polako počinje prihvaćati. Primjećuje da je on zbog nečega nesretan i shvati da on želi sudjelovati na školskome natjecanju, no ne može jer učiteljica želi da sudjeluje njezin sin. Anćal razgovara s učiteljicom i sazna da je učiteljica zabrinuta jer je Ajuš neobično šutljiv nakon majčine smrti i smatra da neće moći recitirati na natjecanju, no Anćal je uvjerava da je Ajuš neće iznevjeriti. Učiteljica dopušta Ajušu da sudjeluje na natjecanju, a on želi recitirati nedovršenu pjesmu koju je napisala Đaja.
Anćal pomaže Ajušu da dovrši pjesmu, a Ćanćal i svekrva nastavljaju kovati planove kako bi je se otarasile. Siddharth je uzrujan zbog Ćanćalinog lošeg ponašanja prema Anćal i predloži Anćal da djeca dolaze k njoj na poduke. Sudip se i dalje pita zašto Anćal sve to radi i zašto su joj ta djeca na prvome mjestu u životu...

Imágenes

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Reseñas


Sin reseñas
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.